מתכון חדש וחגיגי
מתוך הספר "בריאה"
2-3 בננות בשלות
3-4 תמרים מג'הול
כוס חלב קוקוס
כף שמן קוקוס
לתיבול: קליפת לימון מגוררת, קינמון, וניל טבעי ומה שעוד אוהבים
תוספות צבעוניות: פירות יער, כורכום טרי, אבקת חרובים, ואפשר להתפרע עם עוד רעיונות - אבוקדו, מנטה, סלק..
.
טוחנים יחד בבלנדר את הבננות, התמרים, חלב הקוקוס, השמן והתבלינים. מחלקים לארבעה כלים קטנים (או כמספר התוספות הנבחרות, במקרה הזה השארתי רבע ללא תוספת), ומוסיפים את התוספת לתוך כל חלק.
יוצקים את תוכנו של כל אחד מהכלים הצבעוניים לתוך כלים של קרטיבים, ושמים במקפיא לכמה דקות בזמן שטוחנים את התוספת הבאה בתור, כדי שיתקשה קצת והצבעים לא יתערבבו.
אפשר לאכול בתור פודינג, אבל אם רוצים שזה גם יצא בשלמות מתוך הכלים צריך להשאיר מספר שעות במקפיא.
אם אין כלים מיוחדים לקרטיבים, אפשר לשים בכוסות פלסטיק שקופות ולאכול בכפית.
לבריאות והנאה!