top of page
תמונת הסופר/ת שני ריף פרופסורסקי

גלידה צבעונית בריאה וטבעונית

עודכן: 11 ביולי 2019


מתכון חדש וחגיגי


מתוך הספר "בריאה"

2-3 בננות בשלות

3-4 תמרים מג'הול

כוס חלב קוקוס

כף שמן קוקוס


לתיבול: קליפת לימון מגוררת, קינמון, וניל טבעי ומה שעוד אוהבים

תוספות צבעוניות: פירות יער, כורכום טרי, אבקת חרובים, ואפשר להתפרע עם עוד רעיונות - אבוקדו, מנטה, סלק..

.


גלידה צבעונית בריאה וטבעונית

טוחנים יחד בבלנדר את הבננות, התמרים, חלב הקוקוס, השמן והתבלינים. מחלקים לארבעה כלים קטנים (או כמספר התוספות הנבחרות, במקרה הזה השארתי רבע ללא תוספת), ומוסיפים את התוספת לתוך כל חלק.

יוצקים את תוכנו של כל אחד מהכלים הצבעוניים לתוך כלים של קרטיבים, ושמים במקפיא לכמה דקות בזמן שטוחנים את התוספת הבאה בתור, כדי שיתקשה קצת והצבעים לא יתערבבו.


אפשר לאכול בתור פודינג, אבל אם רוצים שזה גם יצא בשלמות מתוך הכלים צריך להשאיר מספר שעות במקפיא.


אם אין כלים מיוחדים לקרטיבים, אפשר לשים בכוסות פלסטיק שקופות ולאכול בכפית.

לבריאות והנאה!


29 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page